PLANUL DE ECONOMISIRE – Cum sa lucrezi mai putin pentru aceiasi bani?

 • PLANUL DE ECONOMISIRE - Cum sa lucrezi mai putin pentru aceiasi bani?

  PLANUL DE ECONOMISIRE este exact acea carte pe care îmi doresc să o fi citit la 18 ani, înainte să încasez primii bani din munca mea.

  ____________________________

  PLANUL DE ECONOMISIRE te va ajuta:

  • să lucrezi mai puţin pentru aceiaşi bani;

  • să economiseşti din ce în ce mai mult;

  • să conştientizezi relaţia dintre cheltuieli, muncă şi timp;

  • să scapi de credite şi datorii în propriul tău ritm;

  • să îi înveţi şi pe alţi membrii ai familiei cum să iasă din ciclul sărăciei / datoriilor;

  • să fii mai atent(ă) la impactul negativ pe care îl pot avea deciziile tale financiare în vieţile celorlalţi membri ai familiei;

  • să te pensionezi în siguranţă.


  Cumpara acum!
   

  Simţi că lucrezi foarte foarte mult, dar rămâi cu prea puţini bani în mână? Există o soluţie!

  PLANUL DE ECONOMISIRE nu este încă o carte despre cum să te îmbogăţeşti (rapid), ci o carte în care vei găsi răspunsul la o întrebare mult mai profundă pe care până acum poate că nu ai reuşit să o exprimi în cuvinte: „Cum să lucrezi mai puţin pentru aceiaşi bani?”. 

  Până să aflu răspunsul la această întrebare am pierdut totul de două ori. Mi-au trecut mulţi bani prin mână, dar am rămas cu foarte puţini… cu toate că am învăţat foarte bine atât la şcoală, cât şi la facultatea de ştiinţe economice.  Oare ce nu mi s-a spus? Oare de ce ECONOMISIREA şi RISIPA sunt două subiecte TABU în sistemul educaţional?

  Aveam nevoie de un sfat bun dar în ultimii 10 ani, niciun doctor în economie nu mi-a oferit injecţia de cunoştinţe profilactice care m-ar fi putut feri de o asemenea pierdere şi de atâtea mii de ore de muncă sisifică. În anii mei cei mai buni m-am învârtit în cerc. Dar am aflat ieşirea, iar acum sunt nerăbdător să îţi deschid­ şi ţie uşa. Aşadar, PLANUL DE ECONOMISIRE este de fapt un plan de evadare din ciclul sărăciei, un tratament preventiv şi curativ în acelaşi timp.

  După cum ştii, siguranţa financiară este un element cheie al bunăstării fiecăruia. Bunăstarea are la bază, printre altele, OBICEIUL DE A ECONOMISI şi o bună înţelegere a banilor. Or, banii sunt ţinuţi în ceaţă, iar această ceaţă unge rotiţele unui sistem clădit pe bani nemunciţi şi consum disproporţionat. Un sistem în care milioane de oameni muncesc mult, dar bat pasul pe loc. Dintre acele milioane, unul am fost şi eu, pentru că nu a existat în viaţa mea nicio persoană care să mă înveţe CUM să economisesc, CUM să păstrez din ce în ce mai mulţi bani în buzunar.  Acum, acea persoană există. Sunt aici ca să te ajut să îţi construieşti propriul tău plan de economisire, pas cu pas.

  Iar dacă un mesaj poate să schimbe vieţile în bine, el trebuie să fie cât mai accesibil – de aceea am păstrat preţul la doar 36 de lei pe exemplar!

  PLANUL DE ECONOMISIRE – format A4, 40 de pagini, disponibil in format tiparit sau electronic (.pdf)

  Vrei să aprofundezi acest subiect? Te invit să studiezi şi TEORIA RISIPEI! Află prima formulă de calcul a risipei propusă de Teofil Molcuţ, autorul cărţii „Planul de economisire” si afla pragul dincolo de care cheltuielile tale se transforma in risipa!

  cover1

  Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page
 • « înapoi la toate cărţile