Floraria online, FlorideLux.ro

 • FlorideLux.ro este una dintre cele mai bune florarii online din Romania si, probabil, cea mai cautata in materie de aranjamente florale, buchete flori si cadouri cu expediere la distanta. 

  ____________________

  Cum am pornit afacerea

  In 2003 detineam o agentie de webdesign si web development si cochetam de mult cu ideea de a intra in comert electronic, fiind ceva la moda in USA si dorindu-mi foarte mult sa invatam despre acest domeniu.

  Cum la vremea respectiva nu existau florarii online, ci doar un catalog din care puteai comanda telefonic m-am hotarat sa merg mai departe si sa avem inclusiv plata prin card. La vremea respectiva era mai mult un vis, dar am reusit sa gasim un procesator, DOTCOMMERCE, care ne-a ajutat si astfel am devenit primul magazin online de flori si cadouri din Romania la vremea respectiva.

  In 2004 ne-am lansat si am facut o campanie modesta in Saptamana Financiara si Jurnalul National. Acestea, impreuna cu faptul ca eram foarte tanar m-au ajutat foarte mult. Comenzile nu au intarziat sa apara, dupa cateva ajustari de preturi, unele in sus, altele in jos, dupa caz. Buchetele de flori erau cele mai cerute iar aranjamentele de flori se cereau doar pentru evenimente speciale, nunti si botezuri.

  buchet_si_sampanie_2_Am invatat foarte mult din primii ani, am inteles ce inseamna industria si cum functioneaza lucrurile. Desi intermediam, usor usor lucrurile au inceput sa fie percepute de clienti, la nivel de calitate, din ce in ce mai bine si ne cautau pentru comenzi care de care mai diverse. Usor, lucrurile au evoluat pozitiv pentru noi si mai tarziu a trebuit sa ne infiintam propriul atelier de productie si sa angajam proprii floristi, desi initial am pornit ca o companie de tehnologie si marketing, nu ca florarie.

  Sloganul nostru de la acel moment era FLORARIE ONLINE, sec, ca o declaratie simpla de forta pentru cei care ne cautau. FlorideLux era nivelul de calitate pe care il ofeream clientilor nostri, nu neaparat pretul. Complexitatea buchetelor de flori si aranjamentelor florale a crescut treptat astfel incat la un moment dat am decis sa renuntam la intermediere. In 2013 ne-am hotarat sa schimbam si sloganul si a devenit Petale de Viata, un slogan care ne reprezenta mai mult structura de business dar si momentele din viata fiecarui client in care noi suntem alaturi de el. Momentele cele mai importante in care suntem alaturi de clienti sunt momente presarate cu flori si cadouri iar liniile noastre business sunt floridelux.ro, coroane.ro, brazidecraciun.ro, cosuridelux.ro iar fiecare din ele reprezinta o petala la afacerea noastra. FlorideLux.ro – petale de viata, o declaratie mult mai aproape de sufletul clientului si mult mai realista in ceea ce priveste creatiile noastre florale.

  Acum, in 2015 la final suntem prezenti in Bucuresti cu atelier si magazine proprii iar in Brasov si Cluj-Napoca cu florarii clasice dar in franciza.

  buchet_trandafiri_roz_2_2FlorideLux.ro ofera livrare oriunde in Romania de:

  1. Buchete de flori
  2. Aranjamente florale
  3. Flori pentru nunta si botez
  4. Coroane funerare
  5. Cosuri cadou
  6. BrazideCraciun

   Avantajele Floridelux.ro

  Am introdus mai multe facilitati / avantaje care ulterior au devenit standarde ale industriei de profil. Printre aceaste avantaje mentionam:

  1. Livrare gratuita oriunde in Romania
  2. Poza reala a produsului realizat trimisa catre client inainte de livrare
  3. 100% banii inapoi daca esti nemultumit
  4. Peste 5000 de buchete de flori, aranjamente florale si cadouri din care sa alegi
  5. Felicitare cadou la orice comanda
  6. Plata cash la livrare

  buchet_trandafiri_rosii_si_frezii_galbene
  buchet_de_flori_cadou_3_

  Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page
  Publicat în 8 decembrie 2015 în categoriile Business&Marketing, Design Floral | Etichete , , , , ,
 • Comentarii