Întrebări frecvente

1. Metodele de plată sunt sigure?

Da. Atât plata prin sms, cât şi plata cu cardul prin Paypal sau MobilPay sunt procesate de terţi în condiţii de maximă securitate, iar datele dumneavoastră personale se află în deplină siguranţă. Web site-ul nostru nu stochează nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră.

Datele personale nu vor fi făcute publice niciodată şi nici vândute sau oferite terţilor, ele fiind folosite doar la expedierea comenzilor şi la trimiterea unor materiale sau mesaje comerciale.

2. Cum platesc prin SMS?

Plata prin SMS este o modalitate rapida si sigura de a plati sume mici (de maxim 20 EUR) cu ajutorul telefonului mobil. Functioneaza doar pentru retelele Orange, Vodafone si Cosmote, iar la sumele afisate de noi se adauga TVA 24%. Pentru operatorul Orange, e nevoie doar de un singur SMS de verificare. Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.Pentru operatorul COSMOTE procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea. NETOPIA SRL, operatorul serviciului mobilpay.ro, nu poate fi facut raspunzator de orice caz de nelivrare a serviciilor sau produselor comerciantului (in speta, produsele furnizate pe site-ul www.floristsonly.ro).

Inainte de efectuarea platii, va rugam sa va asigurati de urmatoarele:
– bateria telefonului este incarcata. In cazul in care telefonul se inchide in timpul procesului de plata, e posibil sa nu mai primiti SMS-ul cu codul de validare.
– aveti credit suficient (in cazul utilizatorilor prepay.)

3. Livrarea si taxele postale

Livrarea coletelor se va face la adresa specificata in formularul de comanda. DESTINATARUL TREBUIE SA FIE DOAR PERSOANA FIZICA.

4. Pot plati prin transfer bancar/ordin de plata?

Da! Aveti aceasta optiune. Puteti face plata in avans, inainte de sosirea coletului, dupa ce veti primi de la noi o factura proforma. Puteti plati in termen de 7 zile calendaristice de la data emiterii facturii.

5. Cum descarc revista?

După ce plata revistei a fost confirmată (de către terţi, prin una din cele 4 metode de plată) veti primi automat un e-mail de confirmare care va conţine şi linkul de descărcare al revistei. Din motive de securitate revista poate fi descărcată de maxim 3 ori. Aşadar va sfătuim să salvati fişierul descărcat într-un loc sigur.

6. Cum vizualizez conţinutul revistei?

Pentru a vizualiza conţinutul revistei aveţi nevoie de Adobe Reader 7+
(click aici pentru descărcare)