FLORISTS ONLY – Nr.1

Florists Only Nr.1

Revista FLORISTS ONLY este prima revistă care abordează problemele florarilor şi organizatorilor de evenimente din România. O revistă de specialitate care urmăreşte tot ce e nou pe piaţă, care te invaţă ce trebuie sa faci pentru a supravietui acestei recesiuni şi care caută să dezvolte imaginaţia şi creativitatea florarilor si organizatorilor de evenimente din România.

Citind cărţile promovate de noi vei putea să îţi însuşeşti noi tehnici şi să te inspiri de la cei mai renumiţi designeri şi florari din Europa şi din lume.

Pe scurt, revista FLORISTS ONLY se doreşte a fi facultatea de care ai nevoie pentru a-ţi conduce afacerea cu flori într-un mod eficient şi responsabil. Având ca model cea mai citită revistă de profil din Statele Unite ale Americii, ne vom strădui să publicăm articole interesante şi vom colabora cu cei mai importanţi designeri pentru a însufleţi comerţul cu flori din România.

DESCĂRCAŢI-L GRATUIT DE LA LINK-UL URMĂTOR: https://www.box.com/shared/xlyr22u8oi

Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page


« înapoi la toate numerele