FLORISTS ONLY – Nr.2

Florists Only Nr.2

Peste 40 de pagini cu informaţii utile, pentru tine şi afacerea ta!

Află care sunt ulimele noutăţi de la bursa olandeză. Fii la curent cu tendinţele acestei veri şi învaţă cum să ai grijă de florile de sozon!

Apoi îţi dezvăluim peste 50 de motive care influenţează semnificativ decizia de a cumpăra a fiecărui consumator. De asemenea, vom continua articolul început în numărul anterior – „LASĂ INTERNETUL SĂ LUCREZE PENTRU TINE”. Vei afla tot ce trebuie să ştii pentru a avea succes online.

Dacă stresul este o problemă şi pentru tine, vei afla de la Peggy Morrow trei tehnici interesante de reducere a nivelului de stres, simple şi eficiente.

Tot în acest număr vei vedea poze de la EXPOMARIAGE ORADEA, cea mai importantă expoziţie cu vânzare ce s-a desfăşurat în Oradea, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în luna martie.

 Nu în ultimul rând, designerii de la Life3 îşi prezintă viziunea lor cu privire la aranjamentele florale pentru nunţile viitorului.

Acest număr al revistei este însoţit de suplimentul „101 BUCHETE DE MIREASĂ” Atât florarii cât şi miresele se pot inspira din peste 60 de modele de buchete de mireasă. La realizarea acestui supliment a contribuit şi designer-ul belgian TOMAS DE BRUYNE, ale cărui creaţii unice pot fi admirate în paginile revistei.

ŞI ACEST NUMĂR POATE FI DESCĂRCAT GRATUIT DE LA LINK-UL URMĂTOR: https://www.box.com/shared/p2blc2kd6i

Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page


« înapoi la toate numerele