FLORISTS ONLY – Nr.22

FLORISTS ONLY - Nr.22

comandă acum! >>

__________________

FLORI ÎN VALOARE DE PESTE 50.000 EUR!

50 DE DESIGNERI INTERNAŢIONALI!

CEL PUŢIN 150 DE ORE DE MUNCĂ!

__________________

Iată câteva cifre din spatele celei mai spectaculoase ediţii a revistei FLORISTS ONLY  – ediţia aniversară, lansată cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate! Cinci ani în care v-am oferit informaţie, inspiraţie şi motivaţie. Iar cu această ocazie dorim să vă mulţumim tuturor pentru susţinerea mai lungă sau mai scurtă pe care ne-aţi acordat-o.

Nr.22 al revistei este dedicat nunţii – unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa noastră. Şi evenimentul la care florile continuă să ocupe un loc central. Aşadar, fiţi cu un pas înaintea tuturor şi inspiraţi-vă din aranjamente florale de vis pe care nu le veţi regăsi în nici o altă revistă pentru mirese!  

Mai trebuie să ştiţi că pentru o bună parte dintre fotografiile incluse am parcurs mii de kilometri, la propriu. Dar la fel veţi face şi voi, cu fiecare pagină pe care o veţi întoarce… Să nu mai lungim vorba, ci să trecem rapid prin cuprinsul acestei ediţii:

CUPRINS
Editorial (6) / Inspiraţie din nord (11) / O pată de culoare (16) / Hei, tramvai… (19) / Interviu – Holly Heider Chapple (20) / Děčínská kotva 2014 (25) / Interviu – Adina Filculescu – en rose (33) / Art de la table (37) / Sweet Wool (41) / Interviu – Marie-Françoise Deprez (42) / Interviu – Camelia Filip – Camille Events (46) / Tematica – Ne încurcă sau ne descurcă? (49) / La „Iunion”, birjar! (51)

__________________

Mai jos puteţi previzualiza câteva pagini din Nr.22. Pentru a avea acces la întregul conţinut, comandaţi ediţia tipărită sau ediţia electronică.

TOT PE ACEASTĂ TEMĂ, VĂ MAI RECOMANDĂM

FLORISTS ONLY Nr.8
FLORISTS ONLY Nr.9
FLORISTS ONLY Nr.11

Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page


« înapoi la toate numerele