Cum să deschizi o florărie profitabilă?

 • Cum sa deschizi o florarie profitabila

  Va doriti sa incepeti o afacere, dar va e teama de un esec? Luati-va inima-n dinti si lasati temerile la o parte! Daca iubiti florile si tot ce e frumos, afacerea cu flori s-ar putea sa vi se potriveasca ca o manusa.

  In ultimul an, doar in Oradea s-au inchis 5 florarii. De ce? Explicatiile ar fi multiple, iar o parte din raspunsuri se afla deja in ghidul nostru bazat pe o lunga experienta in comertul cu flori. O florarie este mai mult decat o afacere. Iar dincolo de tejghea, lucrurile sunt mult mai complicate decat par in vitrina. Tocmai de aceea ne dorim sa venim in sprijinul celor ce detin deja sau isi doresc sa deschida o florarie printr-un ghid concis, care atinge toate aspectele ce tin de demararea afacerii. Practic, e ca un consilier la care puteti apela oricand!

  Nu am incercat sa cosmetizam aceasta afacere. Nu este usoara, dar poate fi profitabila, atata timp cat se investeste cu încredere, nu doar capital, ci si suflet, pasiune si timp. In plus, cele 5 oportunitati de afaceri pe care vi le propunem va pot usura munca si va vor ajuta sa obtineti un venit suplimentar sigur si constant.

  NOU – DIN 10 DECEMBRIE 2015!

  1+1 GRATIS!
  Comandaţi acest ghid şi primiţi GRATUIT şi PLANUL DE ECONOMISIRE!
  Fără un plan de economisire, un plan de afaceri nu valoreaza nimic!!! 

  CUM SA DESCHIZI O FLORARIE PROFITABILA
  ISBN 978-973-0-11386-0 (editia tiparita)
  ISBN 978-973-0-11387-7 (editia electronica)
  autor: TEOFIL MARIUS MOLCUT
  Bucuresti – 2011

  Brosura format A5, 28 pagini. 

  Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page
 • « înapoi la toate suplimentele