Valentine’s Day 2015

 • Valentine's Day 2015

  14 IDEI pentru VALENTINE’S DAY!

   

  În lunile de iarnă, Ziua Îndrăgostiţilor este ca o gură de aer proaspăt. Dar marea provocare rămâne aceeaşi: cum să le oferi clienţilor tăi un aranjament floral frumos, accesibil şi creativ, când trandafirii costă de două ori mai mult decât de obicei? Noi am căutat câteva soluţii şi ţi le împărtăşim chiar acum! În plus, aceste idei sunt la fel de valabile şi pentru 1 sau 8 martie.

  Descoperă trucuri care te vor ajuta să obţii mai mult profit din mai puţine flori! 

  Doar 2,5 lei pentru fiecare idee!

  * acest supliment este GRATUIT pentru toţi abonaţii revistei FLORISTS ONLY şi este disponibil doar în format electronic! Închieie şi tu un abonament acum ca să îl primeşti în căsuţa ta de e-mail imediat după confirmarea plăţii! (Pentru a intra în posesia lui cât mai repede, îţi recomandăm să efectuezi plata cu cardul, online, sau prin PayPal.)

  Mai jos puteţi vedea cum am realizat o inimă din flori, însă trucul din spatele ei îl veţi afla doar în suplimentul FLORISTS ONLY – Valentine’s Day 2015!

  Ţi-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Print this page
 • « înapoi la toate suplimentele