1. Acesta este site-ul oficial al revistei FLORISTS ONLY – prima revistă de design floral din România, dedicată în special florarilor și decoratorilor.

 2. Revista FLORISTS ONLY este publicată de I.I. MOLCUT TEOFIL MARIUS, cu sediul social în Oradea, Str. Uzinelor Nr.4, ap. 403. Directorul acestei publicații este MOLCUȚ TEOFIL MARIUS, denumit în continuare „editor”.

 3. Revista FLORISTS ONLY este totodată o revistă creștină, fapt ce se va reflecta într-o anumită măsură și în conținutul editorial.

 4. Publicația și web site-ul aferent funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

 5. Cei care accesează acest web site au următoarele drepturi:

  • explorarea conţinutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tipărirea unor materiale în scop personal, fără comercializarea acestora fără acordul scris din partea editorului revistei FLORISTS ONLY;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web www.floristsonly.ro);
  • persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website sau în materialele cumpărate, îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

 6. Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea  editorului si sunt apărate de legea română şi convenţiile internaţionale pentru protecţia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioară scrisă din partea editorului. Toate drepturile sunt rezervate.

 7. Deşi site-ul a fost lansat în cele mai bune condiţii de securitate şi siguranţă, editorul nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

 8. Editorul nu poate fi făcut responsabil pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta. Fişierele PDF de pe site-ul www.floristsonly.ro nu conţin viruşi, fiind testate în acest sens.

 9.Este necesar acordul scris pentru a lega acest site cu alte site-uri. Editorul nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decât cele autorizate.

 10. Informaţiile despre cărţi, autori si preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere şi, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă in stoc a tuturor cărţilor afişate. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată în întregime, se va comunica acest lucru prin e-mail sau telefonic.

 Livrarea comenzilor

11. Livrarea cărţilor din secţiunea „Cărți” se face prin Poşta Română şi poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare.

 12. Pentru a beneficia de livrare gratuită prin curier rapid, vă rugăm să plasați comenzile până la ora 14, de luni până vineri. Comenzile plasate după ora 14, se expediază în următoarea zi lucrătoare. Comenzile plasate în weekend se expediază în ziua de luni.

 Metodele de plată

13. Metodele de plată în mediul electronic, care vă sunt puse la dispoziţie pe www.floristsonly.ro, sunt asigurate de către terţi şi se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă.

 14. La cumpărarea unei reviste în format electronic, link-ul de la care veţi putea descărca materialul (.pdf) va putea fi accesat de cel mult 3 ori.

 15. Preţul produselor comercializate pe site poate să se modifice în orice sens, fără preaviz şi fără a se aplica retroactiv.

 16. Revista FLORISTS ONLY este publicată de Întreprindere Individuală (I.I.) Molcuţ Teofil Marius, întreprindere neplătitoare de TVA în momentul de faţă. În consecinţă, preţul materialelor şi serviciilor furnizate nu conţine TVA, cu excepția materialelor care vor fi achitate prin SMS.

 17. Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site web, cu excepţia deţinătorului său legal, precum şi realizarea de link-uri, fără acordul prealabil al editorului, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca editorul să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.

 18. Editorul îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără preaviz.

 19. Site-ul revistei FLORISTS ONLY poate face publice date impersonale despre site-ul său web, cum ar fi numărul vizitatorilor, numărul serviciilor folosite etc.

20. Orice schimbare a acestor reguli de confidenţialitate vor fi comunicate pe site-ul www.floristsonly.ro cu cel puţin 10 zile înainte de implementarea lor. Informaţiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.

 21. Vizitatorii pot adăuga comentarii pertinente și strict în legătură cu articolul publicat. Pentru „lecții de gramatică” vă invităm să ne trimiteți un e-mail. Toate comentariile vor fi evaluate și ne rezervăm dreptul de a le selecta.

 Politica de confidenţialitate

Apreciem increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părţi baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale. Va mulţumim pentru acurateţea datelor personale care fluidizează efectuarea fiecărei tranzacţii.

 VIZITÂND SITE-UL NOSTRU, SUNTEŢI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE ÎN ACEASTĂ PAGINĂ.