Arhiva Florists Only

Descarca acum toate numerele anterioare!

In aceasta sectiune, te invitam sa explorezi toate numerele anterioare ale revistei Florists Only – prima revista de design floral din Romania. Acum le poti descarca pe toate “la pachet”! Ce vei gasi in cele 24 de numere?

  • peste 1000 de pagini pline cu articole interesante
  • interviuri cu designeri florali de renume mondial
  • o mare varietate de modele de aranjamente florale si buchete de mireasa
  • sfaturi de business si marketing
  • sfaturi pentru ingrijirea plantelor si florilor taiate
  • noutati de la bursa de flori din Olanda
  • idei de afaceri

Noua ne-a luat sase ani ca sa publicam toate acestea. Tie cat timp iti va lua sa le citesti? Profita de aceasta oferta pentru a downloada pachetul special cu fiecare editie in format PDF, usor de rasfoit atat pe ecranul telefonului tau, cat si pe tableta sau laptop!

Descarca acum toate revistele in format electronic (.pdf)! >>

Cu revista Florists Only te relaxezi si infloresti! 

Citind revista FLORISTS ONLY te vei deconecta de la problemele de zi cu zi si vei intra intr-o lume a creativitatii, in care “tot ce poti visa este real”. Daca ai urmat de curand un curs de design floral sau intentionezi sa te inscrii la un curs de design floral, toate aceste reviste te vor ajuta sa te familiarizezi cu designul floral contemporan. Ba chiar poti considera cele 24 de reviste ca fiind un fel de curs de design floral pentru incepatori si nu numai… 

In noua etapa in care am intrat, ne dorim ca la fiecare editie tu sa iti reincarci bateriile si sa te intorci in floraria ta sau la echipa ta plin(a) de idei indraznete, nonconformiste, dar in acelasi timp profitabile. Uneori trebuie sa acceptam si faptul ca produsele care se vand cel mai bine nu sunt neaparat de o creativitate debordanta. Cand vom pierde din vedere acest lucru, ne vom da foc la valiza.

Nu in ultimul rand, este bine sa stii ca primele 24 de numere ale revistei FLORISTS ONLY s-au adresat exclusiv celor implicati in industria florilor. Incepand cu nr.25, prima revista de design floral din Romania se adreseaza si publicului larg, iubitor de flori si frumos, dar si viitoarelor mirese in cautare de idei pentru nunta. La ce bun ca noi, florarii, sa crestem si sa ne specializam, daca tu, in calitate de client, nu esti pe aceeasi lungime de unda? Momentan exista o mare prapastie intre floristi si clientii lor, iar revista FLORISTS ONLY isi propune sa construiasca un pod, o punte, si astfel sa faca designul floral (arta aranjarii florilor) mai apreciat si mai accesibil in randul celor ce trec zi de zi pragul florariilor din Romania.   

Asadar, daca esti in cautare de idei de cadouri, buchete sau aranjamente florale pentru cineva drag, revista FLORISTS ONLY iti va fi cel mai bun partener. Citeste fiecare numar al revistei pentru a-i surprinde pe cei dragi cu ceva diferit. Floristii pot realiza combinatii de flori si culori la care nici nu te-ai fi gandit! Asadar, lasa-te inspirat de prima revista de design floral din Romania!