Buchetele anului 2019

Buchetele anului 2019

Inscrierile au inceput! Formularul de inscriere este aici >> https://forms.gle/bdT6RzfDdsDBDQTn6

Cum altfel sa marcam mai bine cei 10 ani de la aparitia revistei FLORISTS ONLY decat printr-o competitie ONLINE? “Buchetele anului 2019” te provoaca sa selectezi cele mai frumoase buchete de mireasa pe care le-ai realizat in acest an si sa le inscrii in cea mai VIRALA competitie pentru floristi in mediul virtual. De ce sa te inscrii?

  • pentru ca “Buchetul anului 2014” a inregistrat peste 2000 de like-uri in cele doua luni de concurs. 
  • pentru ca “Buchetul anului 2014” a fost distribuit de 165 de ori, ceea ce nu se intampla cu nicio fotografie postata intr-o zi oarecare. 
  • pentru ca aceasta competitie iti ofera un “BOOST” de notorietate instant la un cost foarte mic
  • pentru ca ai ocazia sa atragi atentia mireselor care inca nu si-au ales un florar-decorator pentru nunta lor din acest an sau de anul viitor.
  • pentru ca vei primi aprecieri, laude, si recunoastere din partea clientilor si chiar de la cine nici nu te astepti! Si cu totii avem nevoie de apreciere si confirmarea talentului nostru pentru a ne reincarca cu energie, pentru a ne regasi motivatia de a merge inainte. 

Despre asta este vorba in “Buchetele anului 2019” – despre a scoate la lumina persoane talentate, dar care niciodata nu au fost apreciate la adevarata valoare. Si cum orice competitie are cel putin UN CASTIGATOR, acela ai putea fi chiar tu! Inscrie oricate buchete doresti in competitie, iar unul dintre ele poate castiga titlul de “Buchetul anului 2019” si premiul cel mare de 100 EUR!!! 

Afla toate detaliile despre “Buchetele anului 2019” si cum sa te inscrii AICI: http://bit.ly/BucheteleAnului

Perioada de inscriere – 17 februarie – 10 martie 2020 

Perioada de votare – 17 martie – 20 aprilie 2020

Anuntarea castigatorilor – 21 aprilie 2020

Buchetele anului 2014

coperta catalog buchetele anului 2014Internetul este plin de idei pentru nunti, buchete de mireasa si aranjamente florale cu totul deosebite, insa floristsonly.ro te conecteaza la piata de flori din Romania, la floristii locali. Prin competitia si catalogul “Buchetele anului” ne dorim sa te inspiram si sa iti dam posibilitatea de a aprecia artistii autohtoni care au facut progrese uimitoare in ultimii 10 ani, de cand a aparut revista FLORISTS ONLY, de altfel prima revista de design floral din Romania. 

Deci, nu mai pierde timpul! 

Descoperă florarii şi decoratorii din spatele celor mai frumoase buchete ale anului 2014!

Cum am putea să caracterizăm buchetele de mireasa pe care le prefera romancele? Elegante, clasice, viu colorate, chiar multicolore. Ne-am bucurat să vedem câteva combinaţii de flori şi culori cu adevărat deosebite şi originale, ce scot la suprafaţă profesionalismul şi dedicarea floriştilor români dar şi deschiderea mireselor spre „altceva”.

Descarca gratuit catalogul oficial al competitiei „Buchetele anului 2014” pe telefon sau tabletă de AICI.

Apoi, programează-ţi o întâlnire cât mai repede cu floristul tău preferat!

 Nu în ultimul rând, chiar daca competitia s-a incheiat, te invităm sa alegi chiar acum buchetul care crezi că merita să fie numit „Buchetul anului 2014” şi să îl votezi cu un like pe pagina de Facebook a revistei FLORISTS ONLY!