FA-TI AFACEREA CUNOSCUTA CU FLORISTS ONLY!

Din 2020, revista FLORISTS ONLY se adreseaza tuturor celor ce au pus vreodata piciorul într-o florarie. Continutul este structurat in asa fel incat fiecare cititor sa gaseasca ceva interesant si util. 

Acceseaza tarifele de publicitate valabile pentru 2020 AICI >> Florists Only Publicitate Online 2020 

“Coltul publicului” – educam consumatorii, ii inspiram si ii incurajam sa cumpere flori! 

In sectiunea dedicata publicului larg oferim sfaturi practice pentru îngrijirea florilor si plantelor, precum si idei de cadorui, modele deosebite de aranjamente florale, combinatii neobisnuite de culori si alte informatii similare care sa faciliteze procesul de decizie al clientilor. Tot prin acesta sectiune a revistei ne dorim sa mentinem viu interesul pentru flori si frumos si sa mentinem florile si plantele in lumina reflectoarelor. Doar asa ne putem asigura ca generatiile viitoare vor continua sa ofere flori din suflet si sa ii aprecieze pe cei ce lucreaza in industria florilor. 

Daca ai o florarie, in aceasta sectiune poti sa ai propria ta pagina!
Iar daca esti producator de flori anuale sau perene (muscate, petunii, crizanteme, etc.), in aceasta sectiune te poti face cunoscut! 

“Coltul miresei” – inspiram miresele si le ajutam sa interactioneze mai usor cu floristii

Cum aproape toate miresele se inspira din fotografiile care circula pe reltelele de socializare precum Facebook, Instagram si Pinterest, si prea putin din portofoliul floristului cu care vor sa colaboreze, este firesc ca originalitatea si creativitatea floristului sa fie ingradite de fotografii care trebuie reproduse si nimic mai mult. Cum ar fi daca miresele ar avea mai multa incredere in noi, ca profesionisti? Cum ar fi daca ni s-ar da mana libera?
Prin tot ce publicam in “Coltul miresei” ne dorim sa sporim increderea lor in creativitatea si talentul floristilor romani. De asemenea, dorim sa aducem miresele cu picioarele pe pamant si sa le ajutam sa isi conceapa un buget realist pentru flori.  

Realizezi aranjamente florale pentru nunti? Rezerva propria ta pagina in aceasta sectiune! 

De asemenea, daca oferi produse sau servicii conexe, aceasta sectiune este locul perfect pentru a-ti promova afacerea la costuri minime! 

“Coltul floristului” – informatie, inspiratie si motivatie pentru toti profesionistii

Nu este usor sa supravietuiesti pe piata florilor. Din 2009, de la lansarea revistei Florists Only si pana astazi, piata s-a schimbat considerabil. Au aparut o multime de furnizori noi in timp ce florariile apar si dispar la fel de repede. Te invitam in “Coltul floristului” pentru a afla secretele succesului in comertul cu flori, ce greseli trebuie sa eviti si care parti ale afacerii tale necesita mai multa atentie. In aceasta sectiune ne dorim sa va ajutam pe voi, dragi floristi, sa munciti mai putin pentru aceiasi bani. 

In aceasta sectiune invitam toti furnizorii de flori (depozite de flori, accesorii si ambalaje florarii, lumanari, coroane si altele asemenea) sa isi consolideze pozitia pe piata, sa isi construiasca brand-ul si sa castige increderea cat mai multor profesionisti. 

Consulta tarifele de publicitate valabile pentru 2020 AICI. 

Promoveaza-ti evenimentul in comunitatea Florists Only!

Organizezi workshop-uri, cursuri de design floral, targuri sau evenimente dedicate producatorilor de flori, mireselor sau florarilor? Tariful pentru promovarea evenimentelor este 49 lei si include:

  • 1 pagina publicitate A4 in revista Florists Only (cu conditia ca materialele publicitare sa fie trimise in timp util. In caz contrar, se vor adauga 2 distribuiri suplimentare pe pagina de Facebook Florists Only)
  • 1 articol pe Blog-ul Florists Only
  • 1 articol pe pagina “Evenimente”
  • 3 share-uri (distribuiri) pe pagina de Facebook a revistei Florists Only a evenimentului creat de organizator (datele si orele postarilor fiind stabilite de organizator).