Anul 2010 rămâne încă sub influenţa crizei economice, dar pretenţiile vor fi la fel de înalte… Indiferent de bugetele mirilor cu care vei lucra, este important să le oferi ceva de actualitate; să combini „ce e la modă” cu ceea ce îşi doresc ei, dar fără exagerări de prost gust.

Se pare că în anul 2010 se preferă o combinaţie între clasic şi modern.
Culorile? Ei bine… În ceea ce priveşte culorile, în 2008 şi 2009 au predominat albul, verdele crud şi movul. Acestea vor continua să fie cerute şi în 2010, dar… pregătiţi-vă să şocaţi:

Negrul revine în forţă
Florile şi accesoriile negre sunt în centrul atenţiei în 2010. La fel şi combinaţiile de alb şi negru – vor fi o provocare pentru orice organizator de evenimente. Negrul trebuie să fie prezent, fie pe mese (feţe de masă, lumânări, tacâmuri), fie în buchetele de flori, fie în coafuri…

Se poartă rochiile rozii
Fie că eşti mireasă sau domnişoară de onoare, rozul va fi la modă, iar o rochie roz va fi o alegere inspirată, indiferent de intensitatea culorii.

Red, red wine…
Da! Culoarea roşie va aprinde atmosfera! Combinaţiile de roşu cu alb sunt chiar o alegere potrivită în primăvara anului 2010, dând o notă de romantism nunţilor primăvăratice…

Portocaliu intens
Iată o culoare vie ce revine în atenţia designerilor. Nuanţele de piersică sau crem pot îmblânzi portocaliul intens şi să contribuie la crearea unei atmosfere de basm. O culoare elegantă ce va însufleţi cutiuţele legate cu pangligă orange sau peach; pe mese poţi presăra petale orange, iar în buchetul de mireasă poţi folosi crini asiatici portocalii şi gerbere viu colorate.

Galben şi turquoise
Două culori ce pot fi combinate în moduri cu totul şi cu totul inedite pentru a crea o ambianţă tropicală. Fundele galbene şi albastre pot să apară frecvent în diferite decoraţiuni, fie pe mărturii, fie pe scaune sau la finisajele buchetelor… Poţi cere şi cofetaruilui să conceapă un tort într-o astfel de combinaţie.

EXTRA INFO

Ştiai că în 2010, cremele pe bază de unt vor fi de preferat celebrului „fondant”?
Tehnicile au evoluat, iar acum poţi alege un tort la fel de artistic, cu aromă de unt şi cu ingrediente mult mai naturale…

Apreciează invitaţii!
Un eveniment reuşit se datorează în mare parte invitaţilor. Aceştia merită toată atenţia, nu doar un mic suvenir fabricat în serie… Caută ceva personalizat, care să îi facă să se simtă importanţi: apelează la un artist local, oferă-le un produs specific zonei sau o scrisoare personalizată.

Decorează în palete monocromatice!
După cum am amintit şi mai sus, poţi alege culori precum: galben, portocaliu, verde sau roz. Nici culorile metalice nu sunt de evitat: auriu, argintiu, arămiu… Şi să nu uităm de negru!

HD VIDEO
Exact! E timpul să faci un „upgrade” şi să alegi fotografia şi videografia de înaltă calitate. Ce înseamnă High Definition? Camere mai mici ce nu vor incomoda invitaţii şi o calitate infinit mai bună a imaginii. Chiar dacă costurile sunt mai ridicate, mai târziu vei constata că investiţia a meritat!